Heb je een vraag of wil je graag zo snel mogelijk starten? 06 12785564 Appen mag ook! info@you-me-care.nl

Waar ik werk

 

Praktijk voor haptotherapie 

Mijn praktijkruimte is gevestigd in het Kloosterhuis te Tilburg. Dit is een voormalig klooster, aan de rand van het centrum. Een rustige, sfeervolle plek, waar nog enkele andere zorgaanbieders werkzaam zijn.

De locatie is goed te bereiken vanaf het station en ligt dicht bij de uitvalswegen. Entree met een rolstoel is mogelijk en parkeren in de omgeving is gratis. Als je voor de eerste keer komt, mag je aanbellen, maar de deur is open. Je mag plaatsnemen in de wachtruimte, daar kom Ik je ophalen. 

 

Werkdagen Haptotherapie

Ik werk op dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 10.00 en 20.00 (geen weekenden). 

Wil je een afspraak inplannen? Neem dan even contact met mij op.