Voor al je vragen: 06 12785564 (ook per app) info@you-me-care.nl

Tarieven & vergoedingen, Voorwaarden & Privacy, WKKGZ, WTZA

tarieven en vergoedingen voor haptotherapie en begeleiding vind je op deze pagina. 

Tarief Haptotherapie

Vrijblijvend kennismakingsgesprek (kosteloos)
€85,- per sessie, per uur (geen BTW van toepassing) 

Tarief Begeleiding

Vrijblijvend kennismakingsgesprek (kosteloos)
€65,- per uur (geen BTW van toepassing)


 

Vergoedingen

Klik hier voor het vergoedingsoverzicht van alle zorgverzekeraars.

Daarnaast kun je ook informatie vinden over vergoedingen via:

NFG  (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg) en/ of het RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire zorg)

 

Voorwaarden & privacy, WKKGZ (wet kwaliteit, klachten en geschillen), WTZA

Op alle trajecten zijn de algemene voorwaarden en  privacy policy van toepassing. In te zien via voorwaarden & privacy . Er  is sprake van een WKKGZ beleid binnen mijn praktijk (wet kwaliteit, klachten en geschillen). Ik heb dit geregeld via mijn beroepsvereniging (NFG).  Via deze link kun je in contact komen met de NFG, zodat zij je kunnen voorzien van informatie omtrent het indienen en verwerken van een klacht. Deze klacht kan altijd besproken worden met een vertrouwenspersoon, verbonden aan de NFG. 

Per 1-7-2022 voldoe ik aan de wettelijke eisen rondom de WTZA (wet toetreding zorgaanbieders). Dit houdt in dat ik beschik over een gecertificeerd KMS (kwaliteitsmanagement systeem). Vanuit de WTZA is het verplicht om met een behandelplan (zorgplan) te werken. Er is een folder beschikbaar, waarin uitgelegd wordt waarom ik met een behandelplan werk. Ik kan je deze folder digitaal verstrekken, mocht je daar behoefte aan hebben. 

 

Verhindering

Een afspraak mag 24 uur van te voren afgezegd worden per mail, app of telefoon. De kosten zullen na het verstrijken van deze tijd in rekening worden gebracht.

Wachtlijst

Er is bij You&Me Care geen sprake van een wachtlijst. Wel is het in bepaalde perioden soms net wat drukker, waardoor het langer duurt voor je traject daadwerkelijk start. Dit houdt in dat we na een kennismakingsgesprek, bijvoorbeeld pas 4 weken later je 1e sessie kunnen inplannen (normaal gesproken kun je al 1 of 2 weken na de kennismaking starten). Als dit van toepassing is, dan laat ik je dat weten op het moment dat we je kennismaking plannen  of het staat vermeld op de homepage. 


   

   Registraties

 NFG
RBCZ
Registerplein
AGB code (Praktijk als privépersoon)
KvK

 De codes zijn in verband met mijn privacy niet weergegeven op mijn website. Deze zijn, indien gewenst, bij mij opvraagbaar.

 

Mijn website is ook te vinden via haptotherepeut-info.nl